Handelsbetingelser

hos Lykke Harding Photography

Virksomhedsoplysninger:

Lykke Harding Photography

Lykke Harding
Klokkestøbervej 25
5230 Odense M
CVR: 12345667
Email: kontakt@lykkeharding.dk

 

Booking:
Du booker din tid til fotografering hos Lykke Harding Photography via booking knappen du finder på forsiden og i menuen (fotograf-lykke-harding-12320.planway.com/).
På booking siden finder du min kalender, hvor du har et overblik over mine ledige tider.
Du skal i kommentarfeltet ved booking af en tid til fotografering, angive hvor mange i kommer, evt. alder på babyer/børn og hvilke ønsker du/i har til fotograferingen.

 

Fotografering og udvælgelse af billeder i studiet:
En fotografering i studiet inkl. udvælgelse af billeder varer ca. 90 minutter. Efter selve fotograferingen sidder vi sammen og kigger billederne igennem, hvor du/i udvælger de billeder i ønsker at købe. Jeg vil undervejs guide jer, og svare på eventuelle spørgsmål ang. redigering og farvekorrigering. Under udvælgelsen af billeder finder i samtidig også frem til hvilken fotopakke i ønsker at købe.
Du finder priser på fotopakkerne her: lykkeharding.dk/fotostudie-priser/

 

Regler under fotografering:
Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme under fotograferingen med mindre andet er aftalt med Fotograf Lykke Harding.
Lykke Harding Photography kan ikke holdes ansvarlig for evt. skade personer måtte pådrage sig, under deres ophold i studiet.
Det er til enhver tid forældrenes ansvar, at holde øje med deres børn under fotograferingen, især hvis de under fotograferingen, er placeret på/i kasser, i møbler, på borde, leg i forbindelse med rekvisitter mv.

 

Udvælgelse i hjemmet:
I særlige tilfælde er det muligt at vælge billeder ud i eget hjem. Dette er kun muligt såfremt at jeg vurderer, at det vil være det bedste for dig som kunde på dagen. Dette kan f.eks. være, at dit barn er meget træt og ked. Her vil jeg vurdere, at du/i som forældre vil have mere ro i jeres eget hjem når i har tid.
Jeg vil sende jer et flot galleri hvor i kan se billederne som vi tog på dagen for fotograferingen. I galleriet har i mulighed for at give de billeder i ønsker hjerter. Jeg kan se i systemet hvilke billeder i har givet hjerter.
Udvælgelsen af billeder i eget hjem, skal ske indenfor 3 dage. Når i har udvalgt de billeder i ønsker, sender i mig en mail (kontakt@lykkeharding.dk), med hvilken pakke i ønsker at købe. Herefter betaler i for de ønskede billeder. Når betalingen er modtaget, vil jeres billeder blive leveret indenfor ca. 2 – 3 uger.


Priser og betaling:
Ved booking af tid, betaler man for fotograferingen med det samme (kr. 645,-), og dette beløb vil blive anset som et bookinggebyr. Bookinggebyret sikre dig som kunde, at den ønskede tid ikke kan blive booket af andre kunder. Prisen for fotograferingen (bookinggebyret) som du betaler ved booking, vil blive trukket fra det samlede købsbeløb på dagen for fotografering. Det resterende beløb ved køb af en pakke, skal senest betales på dagen for fotograferingen. Har man et gavekort gælder samme regler som ved alm. booking.


Aflysning:
Aflysning eller ændring af tid skal ske senest 72 timer før den aftalte tid for fotograferingen. Ved aflysning senest 72 timer før fotograferingen, vil prisen for fotograferingen/booking gebyret blive refunderet.
Ved aflysning senere end 72 timer før fotograferingen, vil det ikke være muligt at få refunderet sit bookinggebyr – dette gælder også ved sygdom. Det er muligt at aftale en ny tid, men der skal lægges et nyt bookinggebyr ved booking af en ny tid.
Ved udeblivelse fra fotograferingen uden at melde afbud senest 72 timer før fotograferingen, vil dette blive faktureret med et udeblivelsesgebyr på kr. 500,- (dette lægges oveni fotograferingens pris på kr. 645,-). Udeblivelsesgebyret er til dækning for tabt arbejdsfortjeneste, samt dækning af udgifter til leje af studie.


Gavekort:
Det er muligt at købe gavekort til en fotografering mv. hos Lykke Harding Photography fra kr. 200,-. Beløbet du ønsker gavekortet skal være på bestemmer du selv. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder efter den angivne udstedelsesdato, og vil derefter forfalde. Lykke Harding Photography refundere ikke udløbne gavekort, og erstatter ej heller bortkomne eller beskadigede gavekort. Gavekort købt eller vundet hos Lykke Harding Photography, kan ikke ombyttes til kontanter.
Gavekortet kan blive sendt med post (køber betaler for forsendelse – kr. 29,-) eller afhentes i fotostudie efter aftale på: Klokkestøbervej 25, 5230 Odense M.
Ønsker du at købe et gavekort, så kontakt mig på: kontakt@lykkeharding.dk


Levering af de færdige billeder:
Levering/modtagelse af dine/jeres færdigredigerede portrætter vil blive leveret indenfor 2-3 uger. Der leveres ingen billeder. hverken digitalt eller print, før betalingen er modtaget.
Til ønsker ved mere redigering/rettelser, er første gang gratis. Herefter koster ekstra redigering/rettelser kr. 95,- pr. billede.
Levering af digitale billeder sker via et WeTransfer link som du får tilsendt på mail.
Leveringstiden for papirprint og aluprint er ca. 10-14 dage inkl. produktionstid, og disse vil blive sendt til en pakkeshop nær dig. Skulle der evt. været sket en teknisk fejl på et print, skal dette returneres sammen med en beskrivelse af fejlen, inden for 14 dage fra modtagelse.


 

Betalingsmetoder:
Det er muligt at betale via Mobilepay (erhverv) eller kontant.


Fortrydelsesret:
Vær opmærksom på, at din normale 14 dages fortrydelsesret bortfalder ved kundetilpassede produkter. Ved digitale billeder bortfalder denne så snart betalingen for de ønskede billeder er gennemført. Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt.
Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart betalingen for billederne er gennemført. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten så snart at disse er sendt til bestilling. Er man ikke tilfreds med resultatet efter ens fotografering, er det derfor vigtigt at man giver udtryk for dette inden betaling af billeder fra fotograferingen.


Tilkøb af filer og print:
Ønsker du ekstra digitale filer eller prints (udover det antal digitale billeder der medfølger i div. fotopakker) kan disse tilkøbes efter fotograferingen.
Priserne for papirprint og aluprint kan du finder i menuen under “Priser” på www.lykkeharding.dk

Ophavsret og brugsret

Kopiering og brug af billeder fra Lykke Harding Photography:
Det er ifølge loven om ophavsret ikke tilladt at bruge eller kopierer billeder fra denne hjemmeside www.lykkeharding.dk, samt Lykke Harding Photographys sociale medier (facebook, instagram og google) og bruge til egne sociale medier, herunder hjemmeside, Facebook eller Instagram uden en skriftlig aftale med fotograf Lykke Harding.
Hvis dette alligevel sker vil der uden varsel  blive sendt en faktura svarende til gældende takster jf. www.juf.dk, hvilket er kr. 495,- + 100% godtgørelse. Det samme er gælende for alle billeder med Lykke Harding Photography’s vandmærke.

 

Brugsret af købte billeder som forbruger:
Så snart du har modtaget dine redigerede billeder, har du brugsretten til billederne. Billederne må anvendes  til privat brug, deles på dine private sociale medier samt gives i gave. Billederne må ikke bruges i egen markedsføring med mindre der er lavet et skriftlig aftale.
Det er ikke tilladt at ændre på billeder ved hjælp af redigeringsprogrammer, tilføje tekst/stickers, bruge filtre mv. Billederne må ikke beskæres eller på anden vis transformeres (trækkes og hives i). Jeg sætter mit kunstneriske præg og udtryk på det enkelte billede, og hvis billederne på nogen måder bliver ændret, kan jeg ikke længere stå indenfor fotografiet. Hvis du ikke er helt tilfreds med redigeringen, så er du velkommen til, at skrive til mig, så kigger vi på det sammen. Det er ikke tilladt at sende billeder til tredjepart, hvor billederne vil blive brugt til markedsføring digitalt eller trykt. Ved overtrædelse af dette vil der blive sendt en faktura på kr. 4000,-

 

Brug af billeder på Lykke Harding Photography hjemmeside og sociale medier:
Lykke Harding Photography vil altid have ophavsretten over billederne, og jeg har dermed også retten til at bruge billeder, som taget af mig i eller uden for studiet, til markedsføring og promovering på www.lykkeharding.dk, Lykke Harding Photography’s sociale medier samt trykt markedsføringsmateriale. Jeg vil dog acceptere hvis du/i ikke ønsker jeres billeder bliver offentlig gjort. Jeg vil altid spørge dig/jer, enten mundtligt eller skriftligt.

 

Persondatapolotik

Persondatapolitik hos Lykke Harding Photography
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Lykke Harding.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.


Lykke Harding indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Besøger vores hjemmeside
– Opretter en konto (bookingside)
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev


Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på:
www.lykkeharding.dk
Lykke Harding
Klokkestøbervej 25
5230 Odense M
[ CVR nummer ]


Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos One.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i One.coms datacentre.
Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mail adresse kontakt@lykkeharding.dk